Pozor, teraz akciová cena a oplotenie zadarmo len do konca októbra. Využite našu zvýhodnenú cenu 328 340 € (348 340 €) na RD Comfort A. 3.

Lokalita

Lokalita: 6 minút do Senca, 7 minút na Slnečné jazerá, 18 minút do Bratislavy

Pre Vaše nové bývanie sme vybrali lokalitu s výborným napojením na Senec aj na diaľnicu D1 do Bratislavy alebo Trnavy. V blízkosti Slnečných jazier s veľkými možnosťami aktívneho odpočinku.

Služby v blízkom okolí

Základná škola: 1,0km

Materská škola: 1,1 km

Zdravotné stredisko: 1,1 km

Supermarket: 0,4 km

Knižnica: 1,2 km

Pošta: 0,8 km

Polia, lúky, jazerá a šíre nížiny. Bicykel, beh, kúpanie a nekonečné zážitky

Kráľovské Bývanie leží v pokojnej časti obce s výborným napojením na hlavnú cestu do Nitry, Senca a samozrejme diaľnicu D1. Obcou vedú cyklotrasy, ktoré sa napájajú na veľké okruhy a ak chcete, dostanete sa až do Malých Karpát. Kráľová pri Senci plánuje v blízkej dobe obnoviť využívanie troch unikátnych termálnych prameňov v rámci plánovanej rozsiahlej obnovy obce.

Aquapark Senec - nekonečná zábava a kúpanie s wellness po celý rok

Víkendový oddych s rodinou alebo zábava po náročnom pracovnom dni. Najlepšie kúpalisko na západnom Slovensku je od Vášho nového domu vzdialené len 8 minút jazdy autom. Horúce letá už nebudú problém, ale príležitosť ako si ich naozaj užiť.

Senecké jazerá - areál nekonečného vyžitia

Senecké jazerá netreba určite predstavovať. Ich pláže sú nie len centrom letného oddychu, ale aj mnohých ďalších akcií, koncertov a predstavení. Poskytujú priestor pre bicyklovanie, in-line, beh a rad ďalších vodných športov. A vy budete len 7 minút autom odtiaľ. Alebo vezmite bicykle, za 15 minút ste na jazerách.

Akciová cena na RD Comfort A.3 Vyhrajte dovolenku v hodnote 22 000€

Kontaktujte
developera

Kontaktujte nás priamo, radi Vám predstavíme výhody Vášho nového bývania osobne.

Veronika Dedáčková

Predajca developera

Dohodnite si stretnutie